Lataa Flash player »
Yritykset

Nettiyhteys asiakkaille, yhteistyökumppaneille, turisteille

Langaton Tampere on helppo, vaivaton, edullinen ja turvallinen tapa toteuttaa nettiyhteyksien jakaminen vieraillesi ja asiakkaillesi:

 • Yrityksen neuvottelutiloissa, odotustiloissa
 • Kirjastoissa, kouluissa
 • Ravintoloissa, julkisissa tiloissa
 • Yrityksesi vieraat pääsevät turvallisesti ja helposti kiinni internetin resursseihin

Yrityksellesi langatonta tehoa

Langaton Tampere antaa työntekijöillesi mahdollisuuden sujuvaan langattomaan internet-yhteyteen – ajasta ja paikasta riippumatta. Langaton Tampere tehostaa työajan käyttöä ja vähentää turhaa ajelua. Sähköpostien luku ja kirjoittaminen vaikkapa tapaamisten välillä keskustan ravintolassa on realistinen mahdollisuus säästää aikaa.

Langaton Tampere kattaa jo keskeiset osat Tamperetta – ja on läsnä myös ympäristökunnissa! Uusien jäsenten myötä verkko ja sen käyttömahdollisuudet laajenevat jatkuvasti. Samalla myös mukanaolevien yritysten näkyvyys kasvaa, kun uudet käyttäjät tuovat yhteisöön yhä lisää potentiaalista asiakaskuntaa.

 • Yrityksesi työntekijät pääsevät internetiin missä vain – helposti ja turvallisesti.
 • Työntekijäsi pääsevät liikkeellä ollessaan käsiksi sovelluksiin ja dokumentteihin työpaikan palvelimella.
 • Voit hyödyntää työpäivät täysillä. Myös toimiston ulkopuolella internet on koko ajan ulottuvillasi.
 • Palaverit saavat uutta tehoa: kaikki osallistujat voivat Langattoman Tampereen kautta olla kätevästi verkossa.
1 tunnin säästyminen/vko = 1360 eur/vuosi säästöä

Näkyvyyttä palveluillesi

Sopisivatko palvelusi esimerkiksi Tampereen seudun yli 40.000 opiskelijalle? Tiesitkö, että kaikilla Tampereen yliopistojen ja korkeakoulujen opiskelijoilla on Langaton Tampere tunnus? Kuten myös tuhansilla yrityskäyttäjillä sekä lukuisilla kotikäyttäjillä.

 • Yrityksesi saa näkyvyyttä Langattoman Tampereen peittoaluekartalla (linkki)
 • Yrityksesi voi mainostaa esimerkiksi omia alennustuotteitaan ja erikoisiltojaan lähialueella langattoman verkon avulla
 • Yrityksen mukanaolo Langattomassa Tampereessa tuo yritykselle erityistä näkyvyyttä Langatonta Tamperetta jo käyttävien tahojen, korkeakoulujen opiskelijoiden ja kuntien työntekijöiden, parissa
 • Yrityksesi pääsee halutessanne mukaan myös Langattoman Tampereen markkinointikampanjoihin ja saa näkyvyyttä myös yhteisöverkon kotisivujen yhteydessä

Anna arvoa asiakkaallesi, hanki yrityksellesi uusi tapa markkinoida ja tee langattomasta laajakaistayhteydestä kilpailuetusi.

rautatieas_mainos

Tule mukaan tekemään liiketoimintaa!

Jos yritykselläsi on palveluita, jotka sopisivat Langattoman Tampereen käyttäjille, olet tervetullut tarjoamaan palveluitasi käyttäjillemme! Saat palveluillesi näkyvyyttä WWW-sivuillamme. Mukana Langattomassa Tampereessa on jo koti- ja yrityskäyttäjille tukipalvelua tarjoava taho sekä useampia WLAN-ratkaisuja yrityksille tarjoavia yrityksiä ja yksi WLAN-ratkaisujen maahantuoja.

Emme edellytä sinulta pääsymaksua mukaan, menestyksesi on kuitenkin omassa kädessäsi – laskutathan palvelusi suoraan asiakkaaltasi.

Ei uusia investointeja

Langaton Tampere on yritykselle ja organisaatiolle edullinen: jo tehdyt investoinnit WLAN-verkkoihin kyetään pääsääntöisesti hyödyntämään ja päästään hyödyntämään myös muiden verkkoyhteisöön kuuluvien tahojen tekemiä investointeja.

Pienelle yritykselle Langaton Tampere maksaa 360 euroa/vuosi, kun yrityksellä on ennestään jo olemassa WLAN-tukiasema sekä laajakaistaliittymä. Saat käyttöösi Langaton Yritys -tunnistuspalvelun, jonka avulla voit ylläpitää henkilökuntasi ja vieraidesi tunnuksia webissä – helposti ja vaivattomasti.

Vaikka tukiasema puuttuisi, ei sekään ole enää ongelma: Langattomaan Tampereeseen on kehitetty PK-yrityksen tukiasema, jonka kustannus asennettuna on noin 115 euroa.

Nopeimmillaan yrityksen liittyminen Langattomaan Tampereeseen onnistuu alle tunnissa, ota yhteys www.langatontampere.fi -sivustolta löytyvään jälleenmyyjään ja sovi asennus! Mukaan lähteminen on helppoa eikä edellytä merkittäviä investointeja!