Kategoriat

Moro vieras!
Haluatko osallistua keskusteluihin? Jos sinulla on käyttäjätunnus, kirjaudu sisään.
jos ei, voit Liittyä mukaan. Keskusteluihin osallistuminen ei edellytä tukiaseman liittämistä Langattomaan Tampereeseen.
  • CommentAuthorkariv
  • CommentTime18.12.2008 muokattu
   

  Päivitämme tekniikkaa 3.-4.1.2009


  Siirrymme käyttämään Langattoman Tampereen kotikäyttäjien ratkaisussa kahdennettua virtuaalipalvelin-tekniikkaa. Uusi tekniikka parantaa Langattoman Tampereen luotettavuutta, koska sekä palvelin että sen tietoliikenneyhteydet ovat kahdennetut. Samassa yhteydessä otetaan käyttöön uusittu www.langatontampere.fi -sivusto.


  Päivitys toteutetaan siten, että käyttökatko Langattoman Tampereen toiminnassa olisi mahdollisimman pieni. Tukiasemien tunnistautuminen toimii käytännössä koko ajan, kotikäyttäjän käyttöliittymässä on hieman pidempi katko.


  Tarve asetusten muuttamiselle


  Myöhemmin kerromme tarpeesta asetusten muuttamiseen. Kotikäyttäjien tunnistautumisesta huolehtiva RADIUS-palvelin siirtyy uuteen osoitteeseen, jolloin sen IP-osoite muuttuu. Tämä tulee vaikuttamaan tukiasemien määrittelyyn juuri tuon RADIUS-palvelimen osoitteen osalta. Vanhassa osoitteessa toimii joitakin kuukausia ohjaus uuteen palvelimeen, joten välittömästi mikään ei lakkaa toimimasta.


  Muutokset tehdään nimenomaan toimivuuden parantamiseksi ja varmentamiseksi, josta verkkoyhteisön käyttäjät hyötyvät. Valitettavasti tämä määritysten muuttaminen on siis kuitenkin välttämätöntä ja siitä aiheutuu käyttäjille hieman muutostyötä. Tulemme ohjeistamaan tämän muutosten tekemisen aivan alkuvuodesta ja tiedotamme siitä erikseen.


  Toivotamme Langattoman Tampereen käyttäjille erinomaisen Hyvää Joulua sekä Onnellista Uutta Vuotta 2009!

  • CommentAuthorkh
  • CommentTime28.12.2008
   

  Huoltokatko siirtyy
  Huoltokatko siirtyy myöhemmäksi ilmoitetusta ajasta 3-4.1.2009. Uusi aikaikkuna huoltokatkolle ilmoitetaan uudelleen, kun se saadaan kiinnitettyä.

  • CommentAuthorkariv
  • CommentTime9.1.2009
   

  Huoltokatko 17.1 - 18.1.2009 viikonloppuna


  Uusi aika huoltokatkolle on 17.1 - 18.1.2009 viikonloppuna. Tänä aikana kirjautumiset toimivat pääasiassa aivan normaalisti, joitain lyhyitä katkoksia saattaa ilmetä. Kotikäyttäjien käyttöliittymässä on hieman pidempi katko, senkin pitäisi olla toiminnassa maanantaina 19.1.2009.


  Pahoittelemme katkosta aiheutuvaa haittaa, tehtävä työ parantaa koko järjestelmän luotettavuutta.