Kategoriat

Moro vieras!
Haluatko osallistua keskusteluihin? Jos sinulla on käyttäjätunnus, kirjaudu sisään.
jos ei, voit Liittyä mukaan. Keskusteluihin osallistuminen ei edellytä tukiaseman liittämistä Langattomaan Tampereeseen.
 1.  
  ... laitoin läppäriin Ubuntu Netbook Remixin 9.10 ja näyttäis siltä etten pääse sillä Langattomaan Tampereeseen. -Mikä on outoa sillä 9.04 :llä pääsin. Onkohan muilla vastaavia kokemuksia?

  Jussi
  • CommentAuthorkh
  • CommentTime9.2.2010
   
  Lokeista löytyi sen verran apua, että autentikointiyritys tulee RADIUS-palvelimelle asti ja TLS-tunnelikin nousee pystyyn. Sisemmästä tunnistautumisesta tulee sitten valitusta, että EAP-MSCHAPV2 failed. Tunnus tulee tuolta myös oikein, mutta tarkistaisitko salasanan ja/tai tuon, että sisemmässä tunnistautumisessa käytetään nimenomaan tuota EAP-MSCHAPV2:a?

  Jos tuon jälkeen ei vielä homma toimi niin sitten pitäisi varmaan vilkuilla päätelaitteelta, mitä wpa_supplicant kertoo debugviesteissään tai lokissa. Kun en ole pitkään aikaan Ubuntua käyttänyt läppärillä niin en osaa kyllä suorilta käsin neuvoa, mistä tuota tietoa löytää.

  // kh
 2.  
  No sy se sit toimii... Oli siinä vissiin muutama yritys väärin kirjoitetulla tunnarillakin.
  Syksyllä Karmic pöytäkoneessa kieltäyty menemästä Langattomaan ja odotin ilmeisesti siltä pohjalta ettei se onnistu läppärilläkään...
  Kiitos kuiteski, jussi