Lataa Flash player »
Miten liittyä?

Jakamalla tukiaseman

Voit liittyä osaksi Langatonta Tamperetta näillä WWW-sivuilla. Löydät yläpalkin oikeasta reunasta “Liity mukaan”-painikkeen.
Liittyminen on jaettu kolmeen vaiheeseen.

  1. Henkilötietojen keruu. Täytettyäsi pyydetyt henkilötiedot, sinulle lähetetään sähköpostiisi jatko-ohjeet tunnuksesi aktivointia varten.
  2. Muuta joitakin tukiasemasi ja tietokoneesi asetuksia yhteensopiviksi Langattoman Tampereen kanssa.
  3. Liitä oma tukiasemasi osaksi verkkoyhteisöä. Tukiaseman liittämisen jälkeen olet oikeutettu käyttämään Langatonta Tamperetta sen koko peittoalueella.

Tilaamalla tunnuksen tekstiviestillä

Mikäli et voi tai halua jakaa laajakaistaliittymääsi ja tukiasemaasi yhteisön käyttöön, voit tilata tekstiviestillä määräaikaisen käyttäjätunnuksen.

Hankkimalla vierastunnuksen

Langattomaan Tampereeseen liittyneet yritykset voivat jakaa käyttöösi vierailijatunnuksen joko ilmaiseksi tai korvausta vastaan. Tunnistat verkkoyhteisöön kuuluvat liikkeet Langaton Tampere -ovitarrasta.

Opiskelijana tai oppilaitoksen työntekijänä

Tampereen kaikkien korkeakoulujen opiskelijat ja henkilökunta pääsevät kirjautumaan Langattomaan Tampereeseen omilla intranet-käyttäjätunnuksillaan. Tällöin rekisteröityminen ja tukiaseman jakaminen on tarpeen vain, jos halutaan käyttää Langatonta Tamperetta myös kotona. Kysy lisää päätelaiteasetuksista oppilaitoksesi IT-tuesta.

Kaupungin tai kunnan työntekijänä

Tampereen kaupungin ja ympäristökuntien työntekijät pääsevät kirjautumaan Langattomaan Tampereeseen omilla käyttäjätunnuksillaan. Kysy lisää työpaikkasi IT-tuesta.

Ongelmia? Liian vaikeaa?

Mikäli langattoman verkon käyttö kiinnostaa, mutta tuntuu liian vaikealta, voit ottaa yhteyttä eTupaan. eTupa auttaa Langattoman Tampereen käyttöönotossa ja muissakin tietokoneasioissa.


osoite: Itsenäisyydenkatu 25, 33500 Tampere
web: www.etupa.fi
s-posti: info@etupa.fi
puhelin: (03) 212 5050